woensdag 10 oktober 2007

Gediplomeerd

Binnenkort zullen de ouders met hun bijna wiegedood baby's in wachtrijen voor mijn deur staan. (Als je maar voldoende frisse lucht inneemt, kun je ze allemaal aan) Ik zal de pinda's uit de luchtpijpen van de gestikte peuters rammen. Gevallen kleuters met bot dat uit hun onderbenen steekt, zullen stilletje wachten op mijn handelen. (Op mijn gestreken lakens waarmee ik alle gebroken benen in de stad afdek) Onmiddellijk zal ik de ernst inzien van de niet wegdrukbare rode puntjes op het lichaam van degene die met een klein beetje hoofdpijn naar bed ging. ( Hersenvliesontsteking. De puntjes herken ik als De Dood die stiekem aan het intreden was, totdat IK kwam..)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

He Elke,

Wat fijn dat mijn 'kleine kabouter'
in veilige handen is wanneer hij met jullie meiske op stap gaat. Heerlijk om iedere dag zo'n leuke, grappige of gewoon dagelijkse gebeurtenis van je te lezen.

Gundy

Elke zei

Een reactie! Joepie!

Anoniem zei

Zijn grootouders in geval van nood ook gebaat met jouw medische handelingen??? Zo ja dan is dat een hele geruststelling! Zo nee? dan raad ik je nu een vervolg van deze cursus EHBO aan.
Alvast bedankt.