woensdag 16 december 2009

Vandaag

Ik zette de gaskachel op mijn werk- annex slaapkamer loei hoog. En nog woei de koude wind er doorheen. Ik werk aan mijn verhaal alsof ik een boek bewerk tot hoorspel. Zoveel sneuvelt er. Eens temeer besef ik hoeveel ik van schrappen hou.

Ik vernam dat BNN op 21 december het hoorspel 'Komt een vrouw bij de dokter' gaat herhalen. Waarvoor ik het script schreef. Even later vernam ik via twitter dat Kluun daar boos over was. Ik snap werkelijk niet waarom hij zich daar druk over zou maken.

Jeetje maakt zich druk omdat haar beste vriendinnetje over twee nachtjes slapen niet meer bij haar in de klas zal zitten. In de kerstvakantie gaat zij naar de andere kant van de stad verhuizen. Dan is er niks meer aan op school.

Man is nu druk bezig de dichtstbijzijnde biologische restaurants te zoeken op zijn I-phone. En hoeveel meters lopen die precies van ons huis verwijderd zijn. Hij roept steeds dat het voor mij ook leuk zou zijn om dat op mijn telefoon te installeren.

Jeetje en ik zijn naar de verjaardag geweest van een meisje dat één jaar werd. Op de terugweg kochten we bij de HEMA felroze en zachtroze glitterballen voor in onze scheve kerstboom. En bedacht ik me hoe we volgend jaar naar haar tweede verjaardag zouden fietsen. Een halfjarig meisje, een vijfeneenhalfjarige en ik. Windkracht 6. Vorst. Op welke fiets dan?

2 opmerkingen:

Cathelijne zei

Ik voorzie zo'n Amsterdams model dat niemand wil hebben maar stiekem iedereen toch heeft?

louter zei

de kindertandem:
http://www.dutchbiketours.nl/dbimg/fietsen/kindertandem.jpg