woensdag 3 juni 2009

Reclame Blogje

Donderdag 4 juni een spetterende laatste Duizend Woorden uitzending, met toeters en bellen! Van 20.00 tot 22.00 uur op Radio 6: Live-muziek van Anne Soldaat en Mala Vita, voordrachten van o.a. Gerbrand Bakker, Sanneke van Hassel, Thomas Verbogt, Elke Geurts, Ellen Heijmerikx en Jan van Mersbergen. En nog veel meer.

9 opmerkingen:

Cathelijne zei

Ellen, die dame die de Duizend Woordenprijs won maar ten tijde van haar inzending allang een contract van Nieuw Amsterdam in haar zak had, en die haar duizendwoordenverhaal uit haar debuutroman geknipt had? Dezelfde debuutroman waarmee ze bij Nieuw Amsterdam debuteert, dezelfde uitgeverij die het radioprogramma Duizend woorden maakt?

Elke zei

Ja die! Ken je haar?

Elke zei

Cathelijne, ik weet trouwens niet of dat zo gegaan is.Is dat zo gegaan? Dan is het kopje Reclame Blogje wel een aardige.

Cathelijne zei

Nee, ken haar niet. Maar ik zag toevallig afgelopen in februari (of maart) de zomeraanbiedingbrochure van NA, waar zij in stond, en toen dacht ik: dan was die hele uitzending en prijsuitreiking dus doorgestoken kaart...en een gevalletje: reclame voor eigen stal. Maar natuurlijk kan ik het mis hebben.

Elke zei

Ik vond ook wel dat ze bijzonder snel een roman geschreven had, idd. Na die prijs.

Cathelijne zei

En in die brochure stond dat het verhaal een fragment uit het boek was...

Elke zei

Kan ze er ook later van gemaakt hebben. Of het idee voor het boek begon met dat verhaal?

Johanna zei

Nou nou, wat een speculaties. Wat een geluk dat je haar morgenavond ziet; kun je het haar allemaal zelf vragen.

Jan zei

Cathelijne, ik weet er alles van. Dus als je vragen hebt over hoe dit is gegaan, vraag maar (kan via mijn site)