vrijdag 26 maart 2010

Recensie Nederlands Dagblad!

'Elke Geurts kwam niet op kousenvoeten de Nederlandse literatuur binnen (...) Ze stampte op de vloer en vroeg aandacht voor haar verhalen.' Ik lijk mijn personages wel, als ik dat zo lees.

Dubbelklik op de afbeelding om 'm leesbaar te krijgen.

4 opmerkingen:

Karien zei

Helaas heb ik je boek niet kunnen vinden. Ik heb het in twee boekwinkels geprobeerd, het goede nieuws voor jou is dat ze wel enthousiast werden, en het gingen bestellen. Maar daar had ik niets aan. En aan de AKO op Schiphol al helemaal niet. Helaas, maar over een maandje kom ik weer. Nu eerst de koffer vol die ik wel gekocht heb uitlezen...

Elke zei

Karien! Wat dom dat ze het niet hebben en wel goed dat je ze enthousiast kreeg. Als ze het nou nergens hebben, kun je het ook gewoon online bestellen. Als je die koffer vol boeken uit hebt natuurlijk.

Karien zei

Ik weet het Elke, maar ik ben gestopt met online bestellen. Het bezorgen is zo duur! Al gauw 15 euro per boek... Ach, ik ben wel vaker in Nederland.

Drs. Johan Arendt Happolati zei

Zo, Vrouwe Elke,
Dit had ik nog niet gelezen. Ik wist niet dat u boeken schreef. Niet veel mensen doen het u na.
Ik blijf behoorlijk jaloers achter, dat u dat maar weet. Ik kan wel korte stukjes schrijven op mijn blog, maar een boek publiceren dát is nog wat anders.
Met vriendelijke groeten,
De Drs.
P.S. U verdient wel meer reacties, vind ik.